Van verjaardag tot jubileum, er gaat niets boven het glas heffen aan een dinertafel met familie en vrienden. Immers, het leven moet je vieren. Maar wat is nu hét recept voor de ultieme dinnerparty? Op 14 december gaf BACARDÍ tijdens hun eigen party genaamd The Table of Ocho antwoord op deze vraag. Lees hier alle insights van de avond.
The Table of Ocho stond – letterlijk – volledig in het teken van BACARDÍ Ocho: in een ruimte met acht achtvormige tafels voor acht personen. Niet zonder reden, acht is het ultieme aantal voor een dinnerparty. En dat is deze avond wel gebleken.
Ultieme dinnerparty
De Bacardí-familie weet al sinds 1862 de wereld te verrijken met hun unieke dranken. Een daarvan is de exclusieve aged rum BACARDÍ Reserva Ocho. Tot voor kort wist de familie de drank verborgen te houden voor de buitenwereld; alleen intimi mochten ervan proeven. Maar niet getreurd, het exclusieve drankje is vanaf nu ook beschikbaar voor jouw volgende dinnerparty. De zachte en verfijnde rum is de ideale basis voor iedere cocktail. En zeg nu zelf, wat is een feestje zonder sensuele cocktails?
Naast kwalitatieve drank is een dinnerparty volgens BACARDÍ niet compleet zonder gezelligheid en goed gezelschap. En dat hebben ze bewezen. Tijdens The Table of Ocho zagen we bekende gezichten de revue passeren. Denk Vogue’s Yeliz Çiçek en Esmeralda Schipper-Zijp. Ook onder anderen LINDA. hoofdredacteur Karin Swerink, Anna Nooshin, Stephanie Afia Fosua Afrifa en Irene Hin waren aan de dinertafels te vinden. Gelukkig zijn er foto’s om het na te vertellen.