de-ultieme-dinnerparty-hosten-zo-doe-je-het-236314

Van verjaardag tot jubileum, er gaat niets boven het glas heffen aan een dinertafel met familie en vrienden. Immers, het leven moet je vieren. Maar wat is nu hét recept voor de ultieme dinnerparty? Op 14 december gaf BACARDÍ tijdens hun eigen party genaamd The Table of Ocho antwoord op deze vraag. Lees hier alle insights van de avond.

The Table of Ocho stond – letterlijk – volledig in het teken van BACARDÍ Ocho: in een ruimte met acht achtvormige tafels voor acht personen. Niet zonder reden, acht is het ultieme aantal voor een dinnerparty. En dat is deze avond wel gebleken.

Ultieme dinnerparty

De Bacardí-familie weet al sinds 1862 de wereld te verrijken met hun unieke dranken. Een daarvan is de exclusieve aged rum BACARDÍ Reserva Ocho. Tot voor kort wist de familie de drank verborgen te houden voor de buitenwereld; alleen intimi mochten ervan proeven. Maar niet getreurd, het exclusieve drankje is vanaf nu ook beschikbaar voor jouw volgende dinnerparty. De zachte en verfijnde rum is de ideale basis voor iedere cocktail. En zeg nu zelf, wat is een feestje zonder sensuele cocktails?

Naast kwalitatieve drank is een dinnerparty volgens BACARDÍ niet compleet zonder gezelligheid en goed gezelschap. En dat hebben ze bewezen. Tijdens The Table of Ocho zagen we bekende gezichten de revue passeren. Denk Vogue’s Yeliz Çiçek en Esmeralda Schipper-Zijp. Ook onder anderen LINDA. hoofdredacteur Karin Swerink, Anna Nooshin, Stephanie Afia Fosua Afrifa en Irene Hin waren aan de dinertafels te vinden. Gelukkig zijn er foto’s om het na te vertellen.

Table of Ocho

Bacardi

Bacardi

Bacardi

Bacardi

Chef London Loy

Niet alleen dankzij alle aanwezigen was het een magische avond. Ze werden vergezeld door good food. Chef London Loy wist van begin tot eind de avond te voorzien van gerechten waar je u tegen zegt. Bij ieder gerecht werd vervolgens een cocktail gekozen, wat elke gang een perfect pairing maakte. Zo werd de ananas- en mangosalade gecombineerd met infinity punch en werd Ocho Negra geserveerd bij het hoofdgerecht van kip, cassave, aubergine en gegrilde groenten. Immers zijn goed eten en drinken essentieel bij ieder diner.

Legendarische tunes

Tot slot genoten de gasten van goede muziek en legendarische tunes. De avond vond niet voor niets plaats in een bijzondere pianobar, waar BACARDÍ Ocho al rijkelijk vloeide. Maar toen de Caribische beats door de ruimte deinsden en muzikant Irene Hin een soulful optreden gaf, kwam het ultieme BACARDÍ familiegevoel vrij. De gasten waanden zich echt even in de tropische Caraïben, thuisbasis van de legendarische familie.

Het leven vieren

De avond kon niet op. De gasten proostten met elkaar, waardoor de iconische vibe van de extravagante diners van de familie weer tot leven werden gebracht. The Table of Ocho was absoluut een ode aan de BACARDÍ spirit: het gevoel van samenkomen, genieten en het leven vieren.

Bacardi

Bacardi

Bacardi

Zelf ook aan de slag voor de ultieme dinnerparty? Bekijk hier alle inspirerende tips.

Geen 18? Geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Fotografie event: Daelorian van der Kolk/Daeoloshots | Fotografie event: Jelle Draper