alles-wat-je-wil-weten-over-emma-roberts-verlovingsring-van-160-000-euro-306725
©Getty Images

Emma Roberts onthulde deze week dat ze verloofd is met haar vriend Cody John. Ze kondigde haar verloving aan op Instagram met een lieve foto van haar en John, met wie ze sinds 2022 samen is. “Ik deel dit nieuws ook maar even hier voordat mijn moeder het aan iedereen vertelt”, schreef Roberts met een knipoog bij de post. Wat we tot nu toe weten over de verlovingsring van Emma Roberts? Naast het feit dat het een prachtig ontwerp is, lijkt de ring een prijskaartje te hebben van ruim 160.000 euro, zo stelt een sieradenexpert.

Emma Roberts’ verlovingsring

Roberts verwijst met de caption van haar post naar het moment dat haar moeder, Kelly Cunningham, als eerste haar zwangerschap bevestigde in een Instagram-comment aan een fan in 2020. Zowel toen als nu bleven de enthousiaste reacties niet uit. Zo laten nu onder anderen Lindsay Lohan, Julianne Hough en Lea Michele weten ontzettend blij te zijn voor de actrice. De reacties luiden: “Congrats!!!!!!!” en “Yesssss” en “Nu al de vrijgezelle aan het plannen. Zo blij voor je!!!”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En ook haar moeder kon natuurlijk niet níet reageren: “Lol!!!! Goed bedacht!!! Ik hou van je! Gefeliciteerd!!! Xo mama”, reageerde Cunningham (gevolgd door 15 emoji’s). Roberts draagt op de foto een topje met pofmouwen van het label Dôen – fun fact: het is dezelfde blouse als die Taylor Swift in het roze bezit.

Diamanten ring

Op de foto is ook de verlovingsring van Emma Roberts te zien, die naar verluidt ruim 160.000 euro kostte – een relatief bescheiden bedrag als je kijkt naar de verlovingsringen van andere celebs, en je bedenkt dat Hailey Biebers tweede trouwring naar verluidt 1,7 miljoen euro waard is. Roberts’ ring bestaat uit een klassieke, gouden, solitaire ring met één diamant.

“Het is een prachtige 3,5 karaat rondgeslepen diamant in een solitaire”, aldus de Britse juwelier Zack Stone. “Maar Emma heeft gekozen voor een dikke gouden band, wat een onconventionele keuze is omdat de meeste mensen de voorkeur geven aan een dunne band om de grootte van hun diamant te accentueren. Het is een tijdloze keuze voor een verlovingsring, die symbool staat voor eeuwige liefde.”