jennifer-lopez-viert-haar-55e-verjaardag-met-een-feest-in-bridgerton-stijl-307613
©Getty Images

The social event of the season? Dat was ongetwijfeld het verjaardagsfeest van Jennifer Lopez in de stijl van Bridgerton. De zangeres en actrice werd woensdag 55 jaar en om dat te vieren gaf ze afgelopen weekend een groot feest volledig in Bridgerton-thema in haar huis in de Hamptons. Denk aan koetsen, baljurken en een live-orkest in plaats van ballonnen en taart. (Ook al was die taart er wel: een pastelgroene bruidstaart van vier lagen, om precies te zijn.) Ze was duidelijk the diamond of the season.

Jennifer Lopez geeft een Bridgerton-feest

Dearest gentle reader… And a splendid evening was had by all‘, schreef Lopez bij een video van haar verjaardagsfeest in de stijl van iedereens favoriete kostuumdrama, die ze met haar 251 miljoen volgers deelde op Instagram. Op de beelden zien we een koets met twee paarden, gevolgd door een nagebootst Bridgerton-bal met dansers en een orkest. Daarna komt JLo’s feestlook in beeld. De superster is gehuld in een enorme baljurk, en heeft een groot, door Queen Charlotte goedgekeurd kapsel.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Even later krijgen we haar tweede look van de avond te zien: een lichtgroene off-schoulderjurk met versierd bovenlijfje, helemaal in de stijl van het Regency-tijdperk waarin de Netflix-serie zich afspeelt. Lopez heeft duidelijk de tijd van haar leven, als we afgaan op de beelden. En ze geeft ons alleen maar meer zin in het volgende seizoen van Bridgerton (dat deze keer over Benedict Bridgerton zal gaan, onthulde Netflix deze week).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)