kendall-jenner-is-bij-de-olympische-spelen-en-draagt-een-casual-look-die-perfect-is-voor-sportfans-308730
©GETTY IMAGES

Kendall Jenner heeft haar sporen verdiend in de modellen- en reality-tv-wereld, maar we mogen ook niet vergeten dat ze afstamt van olympisch atleet Caitlyn Jenner die een gouden medaille won in de tienkamp. Natuurlijk heeft Jenner haar eigen atletisch vermogen bewezen met paardrijden, maar het zit ook gewoon in haar DNA. “Ik ben letterlijk gebouwd als een atleet”, vertelde ze haar zussen in een aflevering van Keeping Up With the Kardashians.

Kendall Jenner bezoekt Olympische Spelen

Toen Andy Cohen haar vroeg wat ze zou doen als ze geen model was, antwoordde Jenner: “Eerlijk gezegd denk ik dat ik waarschijnlijk aan de Olympische Spelen zou meedoen of naar de Olympische Spelen zou gaan om paard te rijden.” En nu komt die droom uit – al is het misschien in een andere hoedanigheid dan Jenner zich had voorgesteld. Deze week voegde het model zich bij de lange lijst van beroemde supporters van de Olympische Spelen van 2024, waaronder Natalie Portman, Nicole Kidman en Ariana Grande.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Kendall Jenner zat in de buurt van Franse voetballegende Zinedine Zidane tijdens de vrouwenfinale turnen op donderdag. Hier juichte ze voor Team USA, uitgedost in gepaste kleding. Het model droeg de Ralph Lauren Polo zip-up die de vlaggendragers tijdens de slotceremonie zullen dragen. Ze combineerde de look met een bijpassende baseballpet. De rest van de outfit was echter typisch Jenner: een blauwe jeans met rechte pijpen en zwarte loafers van The Row. Want wat er ook gebeurt, Kendall Jenner doet de Olympische Spelen op haar manier.

Kendall jenner olympische spelen
©GETTY IMAGES

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.