snoop-dogg-en-martha-stewart-gaan-voor-matching-dressuurlooks-bij-de-olympische-spelen-308839
©Getty Images

De Olympische Spelen in Parijs zijn al ruim een week aan de gang en tot nu toe hebben verschillende beroemdheden hun gezicht laten zien. Van de met sterren overladen openingsceremonie tot Kendall Jenner die de kunst van de sportieve look heeft geperfectioneerd, het mag duidelijk zijn dat de tribunes even plezierig zijn om naar te kijken als de wedstrijden. Zonder twijfel het vermakelijkste celebritymoment van afgelopen weekend? Snoop Dogg en Martha Stewart die in een golfkarretje door de tuinen van Versailles gereden worden.

Snoop Dogg en Martha Stewart bij de Olympische Spelen

De onverwachtste beroemde sportfan tijdens deze Olympische Spelen is misschien wel Snoop Dogg. De rapper was niet alleen aanwezig bij de Prelude voor de Olympische Spelen en de openingsceremonie van het sportspektakel, ook sierde hij inmiddels meerdere tribunes om Team USA aan te moedigen. Zo is Calvin Cordozar Broadus, zoals de rapper echt heet, gespot bij onder meer turnen, atletiek, beachvolleybal, schermen en skateboarden. Nog een sport waarbij Snoop Dogg graag toekijkt vanaf het VIP-gedeelte van de olympische tribune? Dressuur.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En dat deed hij afgelopen weekend niet alleen. De rapper was tijdens de dressuurfinale van zaterdag in het gezelschap van niemand minder dan de grand dame van de lifestylecultuur, Martha Stewart. Een onwaarschijnlijk duo, zeg je? Niet echt. De twee zijn al jaren goede vrienden sinds Snoop Dogg te gast was in Stewarts kookshow in 2008. Ze hebben zelfs hun eigen show gehad, genaamd Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party. Ter gelegenheid van de Olympische Spelen besloot het duo om samen van paardensport te genieten. (De rapper is voornamelijk onder de indruk van de ‘Cripwalk’ die de paarden beheersen.)

Matching dressuurlooks

Voor het uitje naar de tuinen van het indrukwekkende Paleis van Versailles (waar de olympische wedstrijden in paardensport plaatsvinden) kozen Snoop Dogg en Martha Stewart voor gecoördineerde looks. De rapper droeg een wit overhemd, een witte rijbroek en een zwart jacquet, gecombineerd met typische paardensportaccessoires als een cap en leren chaps. Natuurlijk mochten daarbij een paar sneakers en zijn aviator-zonnebril met sterretjes niet ontbreken. Stewart bezocht de olympische wedstrijden in een soortgelijke look, maar dan met zwarte ruiterlaarzen, een glinsterende broche en een tortoise zonnebril.

Als matchen in gelegenheidslooks een olympische sport was, dan hadden Snoop Dogg en Martha Stewart zeker goud gewonnen.

Snoop Dogg tijdens de Olympische Spelen in Parijs
©Getty Images