de-herfst-van-2024-wordt-een-seizoen-vol-stijlvolle-contrasten-en-zo-neem-je-dat-op-in-je-look-312553

De herfst van 2024 belooft een seizoen te worden vol stijlvolle contrasten die elkaar perfect aanvullen. Denk aan een delicate jurk in combinatie met robuuste statement pieces. Dit najaar draait alles om het moeiteloos combineren van elegante elementen en edgy details, zoals de it-girl boot van het moment: de Anistone Biker Boots van Dr. Martens.

Stijlvolle contrasten

Tijdens Copenhagen Fashion Week zagen we de trend al volop tot leven komen. Ontwerpers speelden met contrasten en modeliefhebbers boden volop inspiratie om onze garderobes deze herfst nieuw leven in te blazen. Durf te experimenteren door zachte en edgy elementen samen te brengen voor een onverwachte combinatie. Denk aan het dragen van een luchtige zijden jurk met een vintage leren jas. Of creëer een look met een zachte kasjmieren trui en een chunky riem. De kunst van het mixen en matchen ligt in het vinden van de perfecte balans.

Instagram staat vol met inspirerende voorbeelden, van Dua Lipa tot Bella Hadid, maar ook de Nederlandse Fia en Nicole Huisman verschijnen in unieke combinaties. Ze weten moeiteloos romantische kledingstukken te combineren met zwaardere, grungy items. Die stijlvolle contrasten creëren diepte in hun outfits.

Een must-have voor je najaarsgarderobe

Om een interssant contrast op te nemen in je eigen look, tippen we daarom de gloednieuwe Anistone Biker Boots van Dr. Martens. Deze laarzen bieden de perfecte mix van stijl en functionaliteit, met zachte details die ze toegankelijk maken voor iedereen. Of je ze nu draagt naar een festival, boswandeling of event, ze zijn de ideale edgy toevoeging aan je najaarsgarderobe en geven elke verfijnde look een rauw randje. Goed om te weten dat ze in high en low verkrijgbaar zijn. En dat de laars in verschillende kleuren verschijnt.

Met deze boots combineer je dus gemakkelijk verschillende stijlen en creëer je altijd een krachtige look. Eerder zagen we it-girl Fia dus al met deze laarzen paraderen op Copenhagen Fashion Week. En we geven haar groot gelijk. De subtiele en toch gedurfde details maken deze laarzen tot een must-have van ieder modebewuste persoon. Het is niet alleen een statement, maar het is een investering. Want een paar laarzen als dit, is over twintig jaar nog even stijlvol. Sterker nog, met de jaren zal het nog een extra vleugje karakter krijgen. Voeg de must-have daarom toe aan je najaarsgarderobe en stap het nieuwe seizoen tegemoet.

Je shopt de hoge variant van de Anistone Biker Boots voor €240 en de lage variant voor €210.

Fia