chic-en-zomers-meghan-markle-draagt-een-matching-set-tijdens-bezoek-in-colombia-310320
©GETTY IMAGES

Matching sets, ook wel bekend als co-ords, waren deze zomer overal te zien, van Glastonbury tot Wimbledon tot Copenhagen Fashion Week, en nu: Colombia. Meghan Markle draagt een slimme versie van deze look op de eerste dag van een vierdaags bezoek aan het land met prins Harry.

Meghan Markle in matching set

Zoals je zou verwachten verruilde Meghan de trendy versie van de look (boxershorts en een luchtige blouse) voor iets meer gepolijst: een gilet-set, bestaande uit een getailleerd navy gilet met halternek en bijpassende broek. Ze voegde een gestructureerde witte handtas toe en het soort klassieke suède hakken die een constante waren in haar garderobe in de Kensington Palace-dagen van het koppel. Maar ook nu haar focus ligt op het moederschap en het opbouwen van haar lifestylemerk in Montecito, draagt ze deze favoriete schoenen nog regelmatig.

Het algemene effect van haar look is erg in lijn met haar post paleis-stijl wanneer ze in business mode is. Waar relaxte vriendinnenlunches bij Tre Lune vragen om witte blouses, spijkerstof en designerflats, geeft de hertogin bij publieke optredens nog steeds de voorkeur aan maatkleding. (Zie bijvoorbeeld het linnen St Agni-pak dat Meghan Markle droeg voor een zakentop in de Hamptons).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Maar het is allemaal ver verwijderd van de kokerrokken en enorme hoeden die Markle een paar jaar geleden regelmatig droeg. Haar publieke looks zijn tegenwoordig eerder ontspannen dan vorstelijk. De sleutel tot haar California-CEO-in-the-making garderobe? Een beetje meer huid (de subtiele sexy halternek van vandaag zou misschien niet door de beugel kunnen in Westminster Abbey), merken die door redacteuren zijn goedgekeurd en accessoires die on trend zijn. De hertogin draagt nog steeds haar Cartier Tank-horloge, maar tegenwoordig combineert ze die waarschijnlijk met een Cult Gaia-clutch.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.