een-kantoorlook-tijdens-warm-zomerweer-halle-berry-doet-het-voor-310328
©Getty Images

Een pak aantrekken in de zomer is een uitdaging. Als het buiten snikheet is, is het laatste wat je wil een dikke, zware blazer. Wat je moet doen als je er gepolijst en professioneel uit wil zien in de hitte van augustus? Halle Berry laat zien hoe je een zomerpak draagt.

Halle Berry draagt zomerpak in New York

Tijdens een optreden bij Good Morning America in New York City op donderdag, verscheen Halle Berry in een idyllische tweedelige set die een traditioneel stoffig pak te schande maakt: een gilet-set. De ster zag af van mouwen en droeg een gestreept gilet en bijpassende broek van Alberta Ferretti, waardoor haar benadering van het kostuum meteen modern en speels aanvoelde. Berry accentueerde de look met een filmster-waardige zonnebril, smaakvolle zilveren sieraden en een paar torenhoge hakken. Beschouw het als het perfecte ensemble om op je zomerse moodboard te prikken – vooral als de vochtigheidsindex hoog is en je een belangrijke vergadering hebt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Berry is niet de enige die deze zomertrend omarmt. Meghan Markle verscheen deze week ook in een stijlvolle gilet-set tijdens haar bezoek aan Colombia met prins Harry. Net als Berry koos Markle voor een verfijnde, maar toch luchtige look, waarmee ze wederom bewees dat je stijlvol én comfortabel de zomer door kunt komen.

halle berry gilet-set new york
©GETTY IMAGES

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.