beyonce-is-net-een-western-barbie-in-een-poederroze-ellie-saab-look-310455
©Getty Images

Als je Cowboy Carter van Beyoncé nog niet hebt beluisterd, mis je een van de beste albums van het jaar. Die-hard fans weten dat de zangeres op dit moment volop in haar country-tijdperk zit. Haar laatste plaat drukt een unieke stempel op het genre, met zelfs iconen als Willie Nelson en Dolly Parton – en Beyoncé trekt alles uit de kast met geweldige thematische modemomenten. Dit weekend was het weer raak, met een poederroze enesmble van Ellie Saab in cowgirl-thema.

Beyoncé draagt lichtroze Ellie Saab-look in New York

De laatste tijd heeft Beyoncé dus een unieke garderobe van rodeo-klare looks ontwikkeld, met denim, leer en cowboyhoeden in overvloed. En dit weekend werd de zangeres in New York City gespot in een nieuwe statementlook die bewees dat haar country-tijdperk nog niet voorbij is.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Haar nieuwste ensemble? Noem het Western Barbie: tijdens het bijwonen van een privé-evenement in Hudson Yards koos Beyoncé voor een van top tot teen roze look met een zoetere, vrouwelijkere kijk op franjes. Ze droeg een poederroze jas van Ellie Saab met franjes en maraboe-veren. De jas combineerde ze met roze knielaarzen van het merk en een transparante capuchon. Ook droeg ze een opvallend brilmontuur van Dior. De ster omarmt de laatste tijd wel vaker monochrome kleding. Denk bijvoorbeeld aan haar ton-sur-ton blauwe LaPointe look – en roze is duidelijk haar nieuwste mode-fixatie. Het staat haar goed.

Een nieuw tijdperk?

De echte vraag is: wat gaat ze doen met al deze prachtige looks zodra ze de derde fase van haar reeks aan albums ingaat en het country-tijdperk officieel achter zich laat? De outfits verdienen soms wel een plaats in een museum. Zo is haar met Swarovski kristallen versierde openingslook van Balenciaga die ze droeg tijdens haar laatste Renaissance show te bewonderen bij een Swarovski-expositie in Milaan. Wij vinden dat deze look hier wel bij past. (Of ze kan de looks misschien aan mij doorgeven).

Beyoncé in New York
©Courtesy of Beyonce.com

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.