zo-krijg-je-gemakkelijk-het-ultieme-zomerse-boho-kapsel-van-sienna-miller-310449
©Getty Images

We kunnen inmiddels wel stellen dat Sienna Miller de koningin van de revival van de boho-stijl is. Maar bij een boho-look hoort naast een boho outfit, ook een boho kapsel. Als je je afvraagt hoe Sienna Miller haar perfect warrige haar zo moeiteloos chic krijgt, dan heb je geluk. Celebrity hairstylist Sam McKnight geeft een kijkje achter de schermen in Miller’s haarverzorgingsroutine. Het beste nieuws: je kunt dit gemakkelijk zelf proberen.

Zo krijg je het boho kapsel van Sienna Miller

Om Sienna’s haar voor te bereiden op een evenement, creëerde McKnight golven in het strandblonde haar van de Britse actrice. Hij liet ze stralen met behulp van een textuurspray, die volume, body en pit geeft aan elke look zonder gedoe. Je hoeft alleen maar te sprayen en te scrunchen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl een goede mist-and-scrunch helpt om een uitstekende cool girl-textuur te krijgen, tilt Sienna’s ouderwetse truc de techniek naar een nieuw level. Gooi je haar ondersteboven en benevel het terwijl je het door de war schudt. Je zult merken dat je haar extra volume en textuur krijgt.

‘Waves, but make it boho’

Hoewel Sienna Miller waarschijnlijk even in de kappersstoel heeft gezeten om haar golven perfect te laten stylen, kun je deze look ook vrij gemakkelijk zelf creëren. Begin met licht vochtig haar en gebruik een krultang of een stijltang om losse golven te maken (of slaap gewoon met je haar in een vlecht voor subtiele golven). Het ‘geheim’ is McKnight’s befaamde Cool Girl Texture Mist. Zo verkrijg je gemakkelijk Sienna’s befaamde boho waves – een perfect nonchalant kapsel voor de zomer, alsof je net van het strand komt.