zoe-kravitz-en-channing-tatum-laten-zien-hoe-je-stille-luxe-draagt-als-koppel-310566
©Getty Images

Als het gaat om Hollywoodkoppels, kleden veel spraakmakende duo’s zich om op te vallen. Zo is er de meesterlijke streetwear van Rihanna en A$AP Rocky en de tegenovergestelde off-duty stijl van Justin en Hailey Bieber. Of ze nu op de rode loper staan of van een vrije dag genieten, A-list duo’s gaan altijd de deur uit met een duidelijke modevisie in hun achterhoofd. Nog zo’n koppel? Zoë Kravitz en Channing Tatum. Tijdens het promoten van hun nieuwe film Blink Twice deze maand, die Kravitz regisseerde en waarin Tatum schittert, kiest het duo voor een discrete esthetiek, waarbij ze looks dragen die elegantie fluisteren in plaats van het van de daken te schreeuwen.

Zoë Kravitz en Channing Tatum

Neem bijvoorbeeld het fotomoment van het koppel in Londen dit weekend. Gestyled door Andrew Mukamal kleedden Kravitz en Tatum zich helemaal in het zwart op een geraffineerde, maar niet saaie manier. Kravitz leunde aan tegen lingeriedressing met een kanten top en rok van Saint Laurent. Tatum hees zich in een gelikt, zwart maatpak van The Row en gaf deze een coole twist met een wit T-shirt en square-toe loafers.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het zijn niet de enige subtiel coole ensembles die het koppel op de rode loper heeft laten zien. Op de première van de film in Los Angeles eerder deze maand waren ze weer helemaal in het zwart. Kravitz droeg toen een zijdeachtige Saint Laurent-jurk met uitsnijdingen aan de zijkanten. Tatum ging opnieuw voor een gestroomlijnd zwart pak, dit keer van Versace. De twee bewijzen dat de beste looks soms de looks zijn die achterover leunen, ontspannen en wachten tot je ze opmerkt.

Zoe Kravitz channing Tatum blink twice premiere los angeles
©Getty Images
Zoe Kravitz channing tatum
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.