hier-is-de-eerste-alexander-mcqueen-outlet-in-nederland-geopend-en-daar-wil-je-heen-310839

Van outlets worden we blij. Je shopt er namelijk de mooiste designerstukken uit voorgaande collecties voor voordelige prijzen. Zo ook in deze nieuwe outlet van Alexander McQueen.

Op zoek naar een parel

Shoppen in een outlet is als een soort treasure hunt. Je gaat op zoek naar dat ene pareltje (of een hele tas vol), die perfect in je kast past. Vaak zijn het de tijdloze items uit voorgaande collecties die het elk jaar weer goed doen en dus ideaal zijn om mee te nemen. Maar denk ook aan trends als colour blocking, alles met de polkadot en transparante items.

Laten we eerlijk zijn: er is iets onweerstaanbaars aan het bemachtigen van zo’n stuk. Het geeft je niet alleen een gevoel van voldoening omdat je flink wat geld hebt bespaard, het maakt je outfit ook net wat exclusiever. Want de kans is groot dat maar weinig mensen datzelfde jasje dragen. Bovendien creëer je op deze manier een duurzamere garderobe, omdat je de mode uit voorgaande collecties nog een kans geeft. Zo kun je die iconische trenchcoat of tijdloze blazer toch toevoegen aan je kast.

Outlet van Alexander McQueen

Waar je als outletshopper gegarandeerd blij van wordt, is van de eerste outlet van Alexander McQueen in ons land. Je vindt ‘m in Designer Outlet Roermond, waar je ook merken als Jimmy Choo, Gucci en Chloé treft. Genoeg om te shoppen dus.

Bij Alexander McQueen zit dat wel goed. Het Britse modehuis staat bekend om z’n gedurfde ontwerpen met een opvallende, theatrale twist; de perfecte mix van high fashion en edgy looks. Ideaal dus om een alledaagse outfit net dat beetje extra te geven.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Alexander McQueen-winkel

Late Night Shopping

Goed om te weten, is dat je tijdens het shoppingevenement Late Night Shopping extra lang kunt winkelen met zelfs nog meer korting dan normaal. Zo kunnen de kortingen oplopen tot wel 70 procent op de outletprijs, en zijn er in totaal meer dan driehonderd aanbiedingen bij merken zoals Isabel Marant, Iro, New Balance, Micheal Kors, Dr. Martens en meer.

Late Night Shopping vindt plaats op 30 en 31 augustus en 1 september, van 09.00 uur tot 22.00 uur. Dus als je houdt van high fashion en fijne prijzen, dan wil je zeker een bezoek plannen. En vergeet dan dus vooral de outlet van Alexander McQueen niet. Je weet nooit welk juweeltje je zult vinden.