fka-twigs-maakt-haar-gedurfde-look-af-met-een-wel-heel-harig-accessoire-310925
©Gotham/Getty Images

We kunnen er altijd op rekenen dat FKA twigs grote risico’s neemt wat haar stijl betreft, van haar chainmail look bij de British Fashion Awards vorig jaar tot haar vele Met Gala-outfits. Maar de zangeres en actrice lijkt haar gedurfdste modekeuze tot nu toe te hebben gemaakt in de vorm van een harige tas.

FKA Twigs draagt een harige tas

Maandagavond gaf Twigs een listening party in New York City voor haar aankomende album Eusexua. Voor de gelegenheid koos ze voor een bijzondere look. Zo droeg de zangeres een cognac-kleurige, nepleren bustiertop van Miaou, die ze combineerde met een bijpassende string – zichtbaar door haar doorschijnende microshorts. Maar Twigs liet niet meer dan een stukje van haar been zien, dankzij haar dijhoge bruine laarzen, compleet met een gigantisch platform.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het opvallendst aan de look van FKA Twigs? Niet de torenhoge platformlaarzen of de doorschijnende shorts, maar een harige tas. (Lees: een grote clutch bedekt met lang, weelderig, bruin haar.) Ook ging de zangeres helemaal los met make-up, met behulp van special effects-make-upartiest Tilda Mace, die Twigs voorhoofd en neusbrug voorzag van een geometrisch patroon.

FKA Twigs, die zich opmaakt voor de promotie van haar nieuwe film The Crow en de release van haar nieuwe album, is de perstour met een bang begonnen. Wat ons nog te wachten staat – zowel op artistiek gebied als op stijlgebied – weet alleen zijzelf, maar het worden vast haarfijne weken.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.