justin-bieber-koos-dit-klassieke-nageldesign-voor-haileys-eerste-manicure-als-moeder-311532
©Getty Images

Afgelopen weekend kondigden Justin en Hailey Bieber de komst aan van hun eerste kind, Jack Blues Bieber. En hoewel velen het duo beschouwen als de familie die het dichtst in de buurt komt van een Amerikaanse koninklijke familie, was er geen gepland portret voor de deur van het ziekenhuis. In plaats daarvan deelde Justin het heuglijke nieuws via een Instagrampost. “Welkom thuis, Jack Blues Bieber”, schreef de zanger in de caption met allemaal hoofdletters, duidelijk enthousiast. Maar iedereen die de stijl van zijn vrouw scherp in de gaten houdt, zag nog iets opvallends: de manicure van Hailey Bieber bij de bevalling.

De manicure van Hailey Bieber tijdens de bevalling

De manicures van Hailey Bieber zijn een beautyfenomeen – alles wat zij en haar nagelstylist Zola Ganzorigt op haar nagels creëren (fruit, glazed donuts, kleurrijke aura’s) zorgt ervoor dat er binnen een paar uur hordes mensen naar de salon komen om de look over te nemen. Natuurlijk was Ganzorigt op haar manier aanwezig bij de speciale gebeurtenis: ze lakte Biebers amandelvormige nagels alvorens met wat ze omschreef als een “meer gedempte, zachte, witte micro-French”.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op verzoek van Justin

Maar het is een ander weetje dat Ganzorigt deelde waardoor we een nog liefdevollere reactie voelden toen we naar de foto van het kleine voetje keken. “Justin kiest de afgelopen tijd vaker de nageldesigns van Hailey en deze manicure was zijn verzoek”, aldus de nagelstylist. Samenwerken aan haar beautylook ter ere van hun eerste échte gezamenlijke project. Iconisch.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)