gigi-hadid-is-het-nieuwe-gezicht-van-dit-bekende-parfummerk-en-hun-nieuwste-geur-wil-je-hebben-312097

Of we ooit genoeg krijgen van Gigi Hadid? Waarschijnlijk niet. Ze lijkt – naarmate ze ouder wordt – alleen maar een mooier mens te worden. Dat vond Rabanne ook en daarom vroegen ze haar als (vaste) nieuwe ambassadeur.

Gigi Hadid en Rabanne

Hadid begon op jonge leeftijd al aan haar modellencarrière en maakte in 2014 haar debuut op de catwalk van New York Fashion Week. Het duurde niet lang voordat ze één van de populairste modellen in de industrie was. Zo stond ze op covers van Vogue, Harper’s Bazaar en ELLE en werkte ze samen met merken als Versace, Tommy Hilfiger en Reebok.

En nu heeft Gigi Hadid, een van onze favoriete topmodellen, haar nieuwste rol te pakken als het gezicht van Rabanne’s gloednieuwe geur Million Gold For Her.

Million Gold For Her

Het parfum is luxe en glamoureus met een frisse, bloemige twist. Niet te zwaar, maar precies goed om ‘m de hele dag te ruiken. Ideaal voor de nazomer dus. En eigenlijk voor ieder seizoen, want zoals het merk het beschrijft zou de geur je een unstoppable gevoel geven. Wat Hadid zelf zegt over de geur? “Million Gold doet me denken aan hoe Rabanne voelt als merk. Krachtig en mooi, met roos, lavendel en een ondertoon van musk. Ik hou van die balans. Mijn persoonlijkheid heeft mannelijke trekjes, dus ik hou van de mix van vrouwelijke en mannelijke elementen in een geur.”

De fles is er een die je wil bewaren: gemaakt in diamantvorm met grote en kleine met elkaar verweven schakels erop. Nóg een reden waarom je ‘m wil bewaren: de flacons van 50 en 90 milliliter zijn navulbaar. Een stuk beter voor de planeet én voor je portemonnee. Ook niet onbelangrijk: het parfum bestaat uit ingrediënten met een maar liefst 90 procent natuurlijke oorsprong. Voelt toch fijn, als je de geur op je huid sprayt.

Waan je als Gigi Hadid of Beyoncé

Waan je je toch een beetje als Gigi Hadid, het invloedrijkste supermodel van haar generatie. En niet alleen Hadid schittert in deze campagne, ook Queen Bee maakt er deel van uit. Monsterhit Pure/Honey van haar Renaissance-album uit 2022 werd namelijk gebruikt voor de reclamespots van de geur. Nu willen we ‘m dus helemaal hebben.

Meteen kopen doe je hier, en mocht je ‘m liever eerst willen ruiken in een winkel bij jou in de buurt, dan kan dat natuurlijk ook.

Gigi Hadid