bella-hadid-ruilt-cowgirl-chic-in-voor-goddess-dressing-tijdens-orebella-event-311803
©ANP

Bella Hadid ruilt haar kenmerkende look – lees een spijkerbroek en cowboylaarzen – in voor glamour. Tijdens een diner ter ere van haar nieuwste Orebella-geur in Los Angeles droeg Hadid verschillende looks die we het beste kunnen beschrijven als goddess dressing. Na een roze John Galliano voor Dior-jurk met een diep decolleté koos het model voor een andere goddelijke vintagelook van Zuhair Murad om haar nieuwe parfum te vieren.

Bella Hadid kiest voor ‘goddess dressing’

Hadid ging voor hetzelfde beige-roze kleurenpalet en koos voor een nauwsluitende mauvekleurige jurk met een asymmetrisch ontwerp en kleurrijke fonkelende pailletten. Hadids styliste Molly Dickson zegt dat de jurk zó oud is dat zelfs het Zuhair Murad-team niet precies weet uit welk seizoen hij komt. De driehoekige top en rok van de jurk waren versierd met kralen in de vorm van bloemen, terwijl de taille werd geaccentueerd met een lint met franjes bij haar borstbeen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl ze minimale accessoires droeg om de jurk voor zichzelf te laten spreken, waren Hadids schoenen net zo opvallend. De fonkelende gouden hakken waren versierd met 3D-rozen die om haar been gewikkeld waren.

Western-chic

Maar liefhebbers van de western-look hoeven zich geen zorgen te maken. Hadid laat haar paardenmeisje-look niet helemaal los. Die stijl zit in haar DNA verweven en blijkbaar ook in haar nieuwe parfum. “Op de middelbare school ontmoette ik mijn soul horse en zijn naam was Nightcap”, vertelde ze Vogue over de naamgever van haar nieuwe parfum. Zelfs als ze zich kleedt alsof ze van de berg Olympus is afgedaald, blijft Bella Hadid een cowgirl in hart en nieren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)