naomi-campbell-gaat-voor-een-frisse-herfstlook-met-de-beachy-bob-313080
©Getty Images

Van Alicia Vikanders chunky bob tot Victoria Beckhams midi bob – er zijn maar weinig A-listers die niet voor de korte coupe kiezen. Trouw aan de back-to-school-geest van september, ruilen deze chique vrouwen hun lange lokken in voor kortere, strakkere kapsels. Zo ook Naomi Campbell, die dit seizoen voor een beachy bob gaat.

De beachy bob van Naomi Campbell

Toen New York Fashion Week eind vorige week van start ging, verscheen Naomi Campbell op een Bulgari-feest in een strak, zwart ensemble, afgewerkt met opvallende chunky chokers en een glowy beautylook. Haar nieuwe, scherpe bob accentueerde haar strakke kaaklijn en was gestyled met zachte golven. Campbells beachy bob was niet alleen glanzend, maar had ook duidelijke textuur en definitie. Een diepe zijscheiding gaf het kapsel een mysterieus tintje, terwijl het haar op elegante wijze over één oog viel. Dit zorgde voor een coole, volumineuze look.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het wordt weer een groot seizoen voor de tijdloze bob, met inmiddels drie beroemdheden die voor deze klassieke haarstijl hebben gekozen. De bob wordt nu iets langer gedragen dan de afgelopen maanden en draait volledig om een rauw randje, natuurlijk volume en zachte golven in het midden van het haar. Kortom, de perfecte opfrisser voor de herfst.

Naomi Campbell in een zwarte doorzichtige jurk met diep uitgesneden hals
©Getty Images
Naomi Campbell te zien met een beachy bob
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.