jennifer-lopez-voegt-zich-bij-de-chloe-fanclub-313256
©Getty Images

Jennifer Lopez staat bekend om een aantal stijlkenmerken, waaronder haar ongelofelijke Hermès Birkin-collectie, oversized oorbellen en gigantische zonnebrillen. Maar dit weekend, toen ze het met sterren overladen Toronto International Film Festival bijwoonde, debuteerde Lopez een gloednieuwe look die afweek van haar gebruikelijke mode-esthetiek: de boho-chique vibe van Chloé.

Jennifer Lopez is nu ook een Chloé-girl

J.Lo maakte haar opwachting in een beige chiffon jurk van ontwerper Chemena Kamali die zowel vrijgevochten als zorgeloos was. Het was ver verwijderd van de metallic, discobal-waardige Tamara Ralph-jurk die ze een dag eerder naar hetzelfde festival droeg – een stuk dat meer in lijn is met haar gedurfde, outré stijl. Je hebt het hier als eerste gehoord: Jennifer Lopez is officieel een Chloé-girl en ze is niet de enige ster die dit seizoen de zachte, bohemienachtige trend op de rode loper omarmt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Sterren als Sienna Miller (die al sinds de zeroes fan is van Chloé) en Maya Rudolph stapten dit weekend ook in nieuwe Chloé-ontwerpen. In Venetië droeg Miller de doorschijnende witte kanten jurk van het modehuis, gecombineerd met een grote riem met Chloé-logo en een paar leren over-the-knee laarzen. Het was de perfecte mix van stoer en toch lief. Tijdens de Creative Arts Emmys 2024 droeg Rudolph een jurk met transparante ruches uit de herfst/winter 2024-collectie, waarbij ze het geheel ton-sur-ton hield met een paar crèmekleurige knielaarzen.

Chloé-takeover

Er is duidelijk sprake van een Chloé-overname op de rode loper. (Andere beroemdheden zoals Selena Gomez doen ook mee.) Waarom zijn A-listers zo gefascineerd door de boho-revival? Nou, na jaren van ‘uit’ zijn en verbannen uit de coole stratosfeer, voelt de groovy look weer fris aan – en rode loper-mode gaat altijd over bijblijven met de trends, nietwaar? Waarom zouden beroemdheden dan niet een van deze opvallende looks dragen, die tot de hotste van het seizoen worden gerekend? Hun stylisten zitten er duidelijk bovenop.

Sienna Miller draagt Chloé tijdens het Toronto Film Festival
©Getty Images
Maya Rudolph in een look van Chloé
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.