lily-collins-is-de-ultieme-golden-girl-in-schiaparelli-op-de-emily-in-paris-premiere-in-rome-313656
©Getty Images

Lily Collins en Schiaparelli zorgden samen voor een glamoureus moment op de première van Emily in Paris in Rome. Het tweede deel van het vierde seizoen, dat donderdag 12 september uitkomt en waarin Emily Cooper Parijs verruilt voor Rome, werd groots verwelkomd in The Space Cinema Moderno op het Piazza della Repubblica. De bijna voltallige cast verscheen op de rode loper, met als gevolg een aantal goddelijke looks.

Lily Collins draagt Schiaparelli in Rome

Collins maakte haar entree in een complete Schiaparelli-look, gestyled door celebrity-stylist Andrew Mukamal. Zo droeg ze een vergulde gebreide jurk uit de herfst/winter 2024-collectie van het modehuis, gemaakt van gelamineerde viscose met kenmerkende keyhole bijoux. De actrice maakte haar premièrelook af met fluwelen peeptoe-hakken bedekt met kristallen, en een gouden illusie-armband – eveneens van Schiaparelli.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Collins is sinds eind augustus al te zien met een vlijmscherpe bob, een haartrend die momenteel te zien is bij veel beroemdheden. Deze strakke coupe, die een bepaalde back-to-work energie uitstraalt, vormt een scherp contrast met de dromerige gouden look van Schiaparelli.

Spraakmakende rode loper-looks

Dit is niet de eerste – en vast ook niet de laatste – keer dat Collins te zien is in een spraakmakende rode loper-look. Voor de première in Los Angeles verscheen de actrice in een prachtige couture-jurk van Armani Privé. Ook tijdens een intiem diner met Netflix en Vogue Scandinavia in Kopenhagen maakte Collins indruk, gestyled in het Deense merk Mark Domino Kenly Tan en Alaïa.

Ook on-screen maakt Collins’ personage Emily steeds meer indruk. Het nieuwe seizoen verraste ons laatst bijvoorbeeld nog met een zwart-wit gestreepte catsuit-jurk, een cape en een breedgerande hoed van ontwerper Harris Reed. Wie weet wat het tweede deel van het vierde seizoen allemaal in petto heeft op modegebied.

Lilly Collins in een gouden schiaparelli jurk
©Getty Images