jennifer-aniston-schittert-letterlijk-in-oscar-de-la-renta-bij-de-emmy-awards-2024-314057
©Getty Images

Rode loper-icoon Jennifer Aniston was zondagavond aanwezig bij de Emmy Awards 2024. De actrice was namelijk genomineerd voor een uitmuntende hoofdrol in de dramaserie The Morning Show. In de serie speelt ze nu al vier seizoenen lang de fictieve nieuwslezer Alex Levy, een personage dat geïnspireerd is op journalist Diane Sawyer. Aniston arriveerde uiteraard in stijl op de rode loper.

Jennifer Aniston bij de Emmy Awards 2024

“Vanavond was zo’n belangrijke avond en ik wilde een look die moeiteloos gepolijst aanvoelde”, vertelde Jennifer Aniston exclusief aan de Amerikaanse Vogue over haar look voor de Emmy Awards 2024. “California sleek, if you will.” Aniston droeg een met parels versierde kolomjurk van Oscar de la Renta met als bijpassende sieraden juwelen uit het archief van Tiffany & C0. Haar nagels waren tijdloos, een French manicure-stijl gelakt door nail artist Kim Truong.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

‘Smooth as silk’

Anistons kapsel was net zo glad en strak als haar look, met dank aan haar hairstylist Chris McMillan en eigen merk LolaVie. “Vooraf aan de hittestyling gebruikten we de Perfecting Leave-In Conditioner om mijn haar die gladde, glanzende finish te geven zonder het te verzwaren. Ik kan altijd rekenen op dit product om mijn haar er op zijn best uit te laten zien”, legde Aniston uit. De Sculpting Paste en Lightweight Hair Oil van het merk werden vervolgens gebruikt om de look af te maken. “De combinatie temt niet alleen springerig haar, maar gaat ook pluizen tegen en houdt mijn kapsel de hele avond in model”, zei Aniston. “Ik kan niet meer zonder.”

Tijdens een interview op de rode loper met Good Morning America-cohost Robin Roberts, haalden de twee herinneringen op aan de tijd dat Aniston Roberts op de set bezocht om onderzoek te doen voor haar rol in The Morning Show. “Ik was onder de indruk van wat er achter de schermen gebeurt”, zei Aniston. “Het is waanzinnig hoeveel chaos er gaande is en dat het na het aftellen tot de start opeens smooth as silk wordt”. Net als haar look voor de Emmy Awards.

Jennifer Aniston in een Oscar de la Renta-kolomjurk met parels
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.