volgens-vogue-redacteur-stephanie-broek-is-dit-item-onmisbaar-tijdens-fashion-week-316059

Tijdens fashion week rennen Vogue-redacteuren van hot naar her, van shows naar events. Al dat heen en weer sjezen kan natuurlijk invloed hebben op je looks. En dat terwijl je er juist op deze momenten goed uit wil zien. Na inmiddels tientallen bezoekjes aan de modesteden weet Stephanie Broek, editor at large van Vogue Nederland, hoe ze haar lokken het best kan stylen voor een chaotische dag: dit is haar haartip.

De haartip van Stephanie Broek

Haar geheim? De Dyson Airwrap multistyler en föhn. “Met de Airwrap creëer ik makkelijk verschillende kapsels zonder mijn haar te beschadigen”, vertelt ze. En dat komt allemaal door de nogal krachtige motor, die zorgt voor het Coanda-effect. Daarmee stylet de Airwrap je haar met behulp van krachtige luchtstroom in plaats van extreme hitte, waardoor het haar niet beschadigd raakt. En daarnaast heeft-ie een intelligente warmteregeling in zich, die de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde meet. Zo blijft het verwarmingselement onder de 150 graden en voorkomt het extreme hitteschade. Je krijgt er standaard zes hulpstukken bijgeleverd, waardoor je allerlei soorten looks kunt creëren.

Dus of je nu wil gaan voor volumineuze waves of een strakke, elegante look: met deze tool creëer je de stijl die jij wilt – en makkelijk ook. Precies wat je nodig hebt tijdens zo’n feestelijke week als fashion week.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Stephanie Broek

What’s in her bag

Maar in haar tas zit nog meer. Het merk heeft namelijk twee nieuwe producten ontwikkeld: de Chitosan pre-style crème en post-style serum. Dit duo zorgt ervoor dat je haar de hele dag in model blijft, zonder dat het stug of plakkerig wordt. Stephanie gebruikt de pre-style cream op vochtig haar, om het voor te bereiden op de styling. En nadat ze de multistyler heeft gebruikt, brengt ze het post-style serum aan, zodat haar lokken na een lange dag vol shows en events er nog steeds stralend uitzien.

Tot slot voegt ze nog één item aan haar look toe: de OnTrac-koptelefoon. Die filtert het geluid met geavanceerde noice cancelling en gaat met gemak 55 uur mee. Nogal handig dus in zo’n week als Fashion Week, waar je waarschijnlijk niet veel tijd hebt om ‘m op te laden. Je kunt ‘m zelf ‘stylen’, met behulp van personaliseerbare buitenkappen en oorkussens, zodat-ie elke dag bij je look past – volgens Stephanie een modeaccessoire en lifesaver in één.

Benieuwd naar de must-haves van Stephanie Broek, editor at large van Vogue Nederland? Je shopt haar Dyson-favorieten hier, of probeer ze in de winkel in Amsterdam op het Koningsplein. 

Stephanie Broek