kendall-jenner-laat-opnieuw-haar-liefde-voor-alaia-zien-315111
©ANP

Nog geen twee weken nadat ze de lente/zomer 2025-show van Alaïa liep in het Guggenheim Museum in New York, toonde Kendall Jenner meer liefde aan het Franse merk. Deze week droeg Jenner het label in Parijs – al ruilde ze de nude bandeautop en volumineuze rok met lage taille in voor een kledingstuk dat verder teruggaat dan zijzelf. Het model, dat in 1995 werd geboren, droeg een vintage blazer van Alaïa uit Azzedine’s herfst/wintercollectie van 1988. Deze komt met een boxy top en uitgesneden taille om een overdreven silhouet te creëren.

Kendall Jenner draagt vintage blazer van Alaïa

De sinds kort blonde Jenner combineerde haar vintage vondst met een zwarte top met boothals en een blauwe jeans met rechte pijpen. De accessoires hield ze minimaal met een paar kleine oorbellen en een rechthoekige zwarte zonnebril. Ook droeg ze minimalistische zwarte platte schoenen met puntige teen. Om haar look een zakelijk tintje te geven, koos ze een zwarte Kelly-aktetas van Hermès.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Jenner gebruikte deze benadering van Parijse kleding al eerder, inclusief een Alaïa uit 1988 en de Kelly. In juni 2023 ging ze de straat op in de Franse hoofdstad in een ecru mini-jurk met vierkante hals en eenzelfde taille. Ze droeg ook een paar zwarte platte schoenen met puntige teen, een rechthoekige zonnebril en een Hermès-aktetas (in bordeauxrood).

Het is duidelijk dat Kendall Jenner weet: never change a winning team.

Kendall jenner blond Parijs september 2024
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.