bella-hadids-versie-van-parijse-elegantie-een-coole-bikerlook-315414
©Getty Images

Bella Hadid schitterde de afgelopen maanden van afwezigheid op de catwalk. In plaats daarvan deed ze mee aan cutting-wedstrijden, waarbij een ruiter en een paard voor een jury moeten laten zien hoe ze met kuddes vee omgaan. Nadat het model dinsdag eindelijk haar langverwachte terugkeer maakte op de catwalk van Saint Laurent tijdens Paris Fashion Week, spotten we het model nu opnieuw in een interessante off-duty look. Hoe Bella Hadid de Parisian chic-stijl omarmt op de straten van de Franse hoofdstad? Niet door een kasjmieren coltrui en donkere wollen jas te dragen, maar een stoere bikerlook met leren laarzen.

Bella Hadid draagt een stijlvolle bikerlook

Het model werd deze week gefotografeerd bij het verlaten van Hippy Market, een vintagewinkel in de Rue Rambuteau. Ze droeg een imposante leren Saint Laurent-bomber en de nog niet gelanceerde Y-tas van het merk. Het moge duidelijk zijn dat Bella gelooft in de kracht van een goede jas. En wel een die bestand is tegen slecht weer, die mooier wordt met de jaren en die functioneert als een complete outfit als het weer kouder wordt. Zie ook: de Saint Laurent-trenchcoat waarin het model eerder deze week werd gespot.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Maar zelfs ondanks de connectie die Hadid lijkt te hebben met Saint Laurents creative director Anthony Vaccarello, loert het model nog steeds op Depop. (Haar tweedehands kniekousen werden naar verluidt gekocht bij @juicylovesyou.) Deze high-low-benadering van mode is al een tijdje Hadids ding. Neem bijvoorbeeld het bikerjack en de minirok die ze onder die bomber draagt. Deze zijn niet het werk van een gerenommeerd modehuis, maar van de Canadese influencer Ruby Lyns samenwerking met een Australisch merk genaamd With Jeán. Hoe dan ook, Bella Hadid weet elke stijl cool te maken – zelfs de chique Parijse look.

Bella Hadid in Parijs
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.