sweater-weather-is-hier-en-harry-styles-doet-mee-in-een-oranje-valentino-trui-315939
©Getty Images

De Valentino lente/zomer 2025-show was een van de drukst bezochte van de Paris Fashion Week. Niet zo gek: ontwerper Alessandro Michele maakte zijn langverwachte debuut voor het label, een moment dat een A-list publiek op de eerste rij trok. Een aantal van Michele’s grootste supporters, die zijn rode loper looks non-stop droegen toen hij aan het roer van Gucci stond, kwamen opdagen voor het moment – inclusief sterren als Elton John, Florence Welch, Jared Leto en natuurlijk Harry Styles (een van zijn grootste muzen). Styles koos voor een relatief sobere look qua silhouet voor de gelegenheid, alhoewel de zanger sweater weather wel inluidde met een opvallende, oranje trui.

Harry Styles in een oranje Valentino trui

Doorboord met een subtiel “V” logo was de, behalve qua kleur dus, eenvoudige oranje Valentino trui van Harry Styles op het eerste gezicht ver verwijderd van de weelderige Gucci creaties die hij vroeger van Michele droeg. Parels, kristallen en ruches waren toentertijd onmisbaar. Maar een vleugje van die oude grillige geest was nog steeds aanwezig. Een kraag met ruches stak onder de trui uit, een onverwacht detail.

Met de toevoeging van een behoorlijk eenvoudige broek en een paar bruine loafers introduceerde de algehele look een schijnbaar nieuw stijltijdperk voor Styles – één die volwassen en verfijnd is. Zijn gigantische pilotenbril daarentegen was 100 procent A-list-waardig. Reken maar dat hij Michele’s Valentino zal dragen voor zijn cameo’s op de rode loper. Als het er zó uitziet, doen wij zeker mee.