als-we-angelina-jolie-en-rihanna-mogen-geloven-is-de-jas-van-het-seizoen-een-badjas-316731
©Getty Images

Het was dan wel hartje zomer, maar dat weerhield Isabelle Huppert er niet van om over de rode loper te lopen op het Filmfestival van Cannes in een op maat gemaakte Balenciaga-badjas. Een trend leek gezet, want ook andere beroemdheden verschijnen in de luxe badjas-trend.

Beroemdheden dragen badjas-trend als avondlook

De Cannes-look van Huppert was geen traditionele look waarmee je uit de douche komt. Ze drapeerde haar decolleté in diamanten van De Beers en maakte haar outfit af met een ondoordringbare zwarte zonnebril en nude pantaboots. En met een off-the-shoulder silhouet en een sexy split werd de net gewassen look geschikt als party wear. Het lijkt erop dat Rihanna er net zo over dacht. Niet lang nadat Huppert de Croisette betrad, gaf ze haar eigen interpretatie van de look.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In september vierde Rih de lancering van Fenty Hair in Selfridges tijdens de London Fashion Week. Net als Huppert koos ze voor een wollige, off-the-shoulder look, hoewel dit lichtgele nummer op maat gemaakt was voor Jacquemus.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Isabelle Huppert Rihanna badjas
©Getty Images

Angelina Jolie

Angelina Jolie is de nieuwste die de badjas-trend uitprobeert. De actrice, die haar film Maria promoot op het New York Film Festival, verliet eerder deze week haar hotel in een zijdeachtige ecru jurk onder een zwarte badjas. De pluizige textuur en sjaalkraag gaven de jas dezelfde energy als die van Huppert en Rihanna.

Dus of je nu een jurk nodig hebt voor een evenement, een herfstjas of misschien zelfs iets om te dragen als je onder de douche vandaan komt, overweeg eens om de bescheiden badjas toe te voegen aan je garderobe.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.