rihanna-ruilt-haar-oversized-looks-in-voor-een-nauwsluitende-jurk-die-vers-van-de-catwalk-is-316926
©Getty Images

Als er een rode draad is die de recente outfits van Rihanna met elkaar verbindt, dan is het wel de vele lagen stof. Zo verscheen de superster bij de lente/zomer 2025-show van Alaïa in draperieën van met kristallen bezaaide mesh, waarna ze haar Fenty Hair-collectie in Selfridges debuteerde gehuld in een custom versie van de openingslook van Jacquemus herfst/winter 2024. Ze stapte vervolgens naar buiten in een oversized Away NY-trainingspak en droeg niet veel later een enorme Bottega Veneta-jas. Nu gaat Rihanna voor strak in een look van de New Yorkse ontwerper LaQuan Smith.

Rihanna in LaQuan Smith

Haar look van afgelopen donderdagavond was dan ook een curve-hugging curveball. Voordat LaQuan Smith tijdens de meest recente editie van New York Fashion Week zijn lente/zomer 2025-collectie debuteerde, beschreef hij “de ultieme LaQuan Smith-vrouw” aan Vogue als een vrouw vol “glamour en sensualiteit en dingen die heel provocerend en modern zijn”. Hoewel hij Rihanna niet bij naam noemde, leek het erop dat RiRi wist dat hij haar in gedachten had. Zo droeg Rihanna look 35 van de catwalk voor A$AP Rocky’s 36e verjaardagsfeest in New York City op 3 oktober.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rihanna zijnde, maakte ze enkele aanpassingen aan het originele ontwerp dat model Taylor Hill op de catwalk droeg. Neem bijvoorbeeld de halslijn, die een stuk ingetogener was in vergelijking met de diepe V-hals van het origineel. Ook veranderde ze de styling van het stuk met een getinte Dolce & Gabbana-zonnebril en een paar versierde Montecarlo-sandalen van Gianvito Rossi. En Rocky? De volgeling van Matthieu Blazy droeg van top tot teen Bottega Veneta’s lente/zomer 2025-collectie, minder dan twee weken nadat de collectie in Parijs debuteerde. Dus verser van de catwalk kan bijna niet.

Taylor Hill op de catwalk van LaQuan Smith lente/zomer 2025
©Getty Images
Taylor Hill op de catwalk van LaQuan Smith lente/zomer 2025.
Rihanna en A$AP Rocky tijdens het 36e verjaardagsfeest van Rocky
©Getty Images
Rihanna en A$AP Rocky tijdens het 36e verjaardagsfeest van de rapper.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd dor Vogue UK.