rihanna-kiest-weer-voor-haar-iconische-haarkleur-317148
©Courtesy of Savage Fenty x Diesel

Als er één kapsel is dat ons meteen doet denken aan Rihanna, dan is het wel vurig rood. Tijdens haar Loud-albumtijd kleurde ze de wereld rood: fans, influencers en haarstylisten haalden volop inspiratie uit haar gewaagde haarkleur. Toen ze een tijdje geleden werd gevraagd of ze ooit weer terug naar rood haar zou gaan, liet ze weten niet meer snel voor de felle tint te kiezen. Maar voor haar lingeriemerk Savage Fenty maakt ze duidelijk een uitzondering.

Rihanna heeft weer rood haar

Savage Fenty heeft een collab met Diesel, en de campagnefoto’s liegen er niet om. We zien Rihanna in een rode lingerieset van Savage Fenty, gecombineerd met een blauwe faux fur-jas van Diesel – een powercombinatie die alleen Rihanna zo effortless kan dragen. Dat haar iconische haarkleur terug is, bewijst opnieuw dat ze niet alleen een stijlicoon is, maar ook keer op keer de beautywereld op z’n kop zet (de ene keer met make-up, de andere keer met haar). Of ze nu kiest voor haar natuurlijke krullen, blonde lokken, of (weet je nog?) een hanekam: ze blijft ons verrassen en inspireren met haar keuzes.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Eerder benadrukte ze ook het belang van haartransformaties. “Jullie weten hoe belangrijk het voor me is om mijn haar af en toe te veranderen”, zei ze bij de aankondiging van haar merk Fenty Hair. “Ik heb bijna elke textuur, kleur en lengte geprobeerd. Daarom lanceer ik een flexibele lijn met producten die alle haartypes versterken en herstellen. Het is tijd om te spelen en sterker te worden door stijl.” En spelen, dat doet ze zeker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)