selena-gomez-laat-zien-hoe-je-de-statementriem-op-een-chique-manier-draagt-317155
©Getty Images

Fans van Selena Gomez werden deze week getrakteerd op een verrassingsverschijning van de ster bij een Sephora-winkel in New York City, waar ze was om haar merk te promoten. Zoals gewoonlijk trok de ster voor de gelegenheid een chique look aan. Welk onderdeel van haar outfit de meeste aandacht trekt? Gomez omarmt een van de grootste trends van de herfst: de statementriem.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Selena Gomez draagt een statementriem

Voor het herfst/winter 2024-seizoen toonden labels als Chloé, Schiaparelli, Ralph Lauren en Khaite allemaal grote, opvallende riemen. Het praktische accessoire werd als een opzichzelfstaand item gepresenteerd. Hoewel het item natuurlijk ook daadwerkelijk helpt om je broek of rok omhoog te houden, is de boodschap vooral dat een opvallende riem zelfs de eenvoudigste look een oppepper kan geven.

Het is een truc die Gomez perfect toepast. De ster combineert een riem met studs in westernstijl van Khaite met minimalistische kledingstukken, waaronder een zwarte bodysuit van Khaite, een witte broek met hoge taille en spitse pumps van lakleer.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Statementriemen op de catwalk
©Spotlight

Moeiteloze stylingtruc

Zoals Gomez laat zien is een opvallende riem de makkelijkste stylingtruc voor een geüpgrade look. Gecombineerd met je alledaagse basics zorgt een opvallende riem – met studs, een grote gesp of logo – ervoor dat je outfit volledig verandert, op de meest stijlvolle manier. Wie houdt er niet van een moeiteloze stylingtruc?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd dor Vogue UK.