kaia-gerber-draagt-nu-al-een-van-onze-favoriete-lente-zomer-2025-looks-van-de-catwalk-317701
©GETTY IMAGES

Kaia Gerber vierde haar eerbiedwaardige plek op de Time 100 Next-lijst van 2024 zoals alleen zij dat zou doen: met een enorme fashion flex. Het model voegde zich bij haar mede-opkomende changemakers Sabrina Carpenter en Nicola Coughlan op de rode loper. Dit deed ze in een van onze favoriete runwaylooks van de lente/zomer 2025.

Kaia Gerber bij Time 100-evenement

Voor het evenement van Time 100 koos Kaia Gerber look 51 uit Maximilian Davis’ meest recente collectie voor Ferragamo. De doorschijnende mini-jurk met hoge hals is gemaakt van zwarte gebreide slierten stof, die in een lus rond haar knieën hingen. Gerber en haar stylist Molly Dickson lieten de jurk in het middelpunt staan en hielden haar accessoires eenvoudig. Zo droeg het model een paar strakke zwarte lakleren pumps met puntneus. Als sieraad droeg ze een golvende Anita Ko-ring ingelegd met baguette diamanten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Met deze vers-van-de-catwalk Ferragamo-look zet Kaia Gerber haar style streak op de rode loper voort. Vorige maand, bij het Toronto International Film Festival, recreëerde ze de Oscars-look van haar supermodellenmoeder Cindy Crawford uit 1993. Hier droeg ze een witte bandagejurk van Hervé Léger. En voor de TIFF-première van Saturday Night koos ze een diepzwarte archiefjurk van Donna Karan uit het begin van de jaren 2000. Met de première van de film over het achtergrondverhaal van SNL in het vooruitzicht, kunnen we niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto heeft.

kaia gerber Ferragamo times 100
©GETTY IMAGES, GoRunway.com

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.