taylor-swift-kiest-voor-de-dior-saddle-bag-tijdens-date-night-een-carrie-bradshaw-klassieker-317887
©Getty Images

Travis Kelce en Taylor Swift hebben even een pauze. Dat klinkt misschien als We Are Never Ever Getting Back Together, maar dat is totaal niet het geval. Wat het wel betekent? Taylor Swift en de NFL-ster hebben even vrije tijd samen, en benutten die in The Corner Store in Soho, Manhattan. Het restaurant op de hoek van Houston, dat overigens populair is op TikTok, heeft sinds de opening in september al twee keer de goedkeuring van Swift gekregen.

Dit restaurant claimt “een chique kijk op een klassieke Amerikaanse tent” te zijn – het culinaire equivalent van Kelce, met andere woorden. Er is spinazie-artisjokdip, er is friet van 12 dollar en er is een martini met zure room en uien. Geen van deze gerechten kun je echt proberen, want het is onmogelijk om een reservering te krijgen sinds Taylor en Gigi hier drie weken geleden samen zijn gespot.

Taylor Swift gaat voor de Dior saddle bag

Dat Swift tussen mij en een Caesar salade staat, is haar vergeven. Haar outfit op vrijdag bewees namelijk mijn stelling over haar relatie met Louis Vuitton, en bevatte een Dior Saddle bag. Hoewel de rest van haar look typisch Swiftiaans was (rode lip, camel-kleurige Ralph Lauren jas en een korset in de vorm van Gucci’s GG Net Top), was haar keuze voor de handtas ronduit intrigerend. Dior is over het algemeen geen modehuis waarin Swift veel wordt gezien – met de opmerkelijke uitzondering van de tartan Resort-2025 look, die ze van Maria Grazia Chiuri’s catwalk plukte voor de VMA’s van 2024.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Volgens X (voormalig Twitter) betekent de kleur van haar tas dat de release van Reputation (Taylor’s version) duidelijk voor de deur staat. Mijn theorie is echter dat Taylor seizoen 3 van Sex and the City aan het terugkijken is, waar Carrie Bradshaw niet alleen Aidan bedriegt, maar ook haar Fendi Baguette. Op cruciale momenten in de serie draagt ze namelijk John Galliano’s meest duurzame accessoire voor Dior. (Swift, zou ik zeggen, is een Carrie-zon, Miranda-ascendant, Charlotte-maan – maar neem alsjeblieft contact met me op om dit te bespreken.)

De tekst gaat door onder de afbeelding. 

Taylor Swift en Travis Kelce
©Getty Images

Blake Lively en Ryan Reynolds mee op date

Wie waren er samen met Swift, Kelce en de nog altijd aanwezige snor van Kelce in The Corner Shop? Dat waren Deadpool-acteur Ryan Reynolds en ‘bloemist’ (van It Ends With Us) Blake Lively. Lively ruilde haar PSL-look van eerder op de dag in voor een bordeauxrode jurk van mesh en bijpassende Valentino laarsjes – waarvan ik vrij zeker weet dat Taylor ze noemde in haar Tumblr-post uit 2014.

Lively is, net als Swift, beroemd om haar eigen stijl, maar ze raakt eigenlijk precies de goede trend met haar kleurkeuze. Diepe rode tinten in de trant van Sabato De Sarno’s Gucci Rosso zijn dit najaar het favoriete alternatief voor neutrale kleuren geworden. Google-zoekopdrachten naar kastanjebruin staan op het hoogste punt in vijf jaar, en Pantone heeft Windsor Wine ook uitgeroepen tot de opvallendste kleur van de lente/zomer 2025-collecties.

Taylor Swift en Travis Kelce
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.