elke-sieradenverzameling-zou-dit-ontwerp-moeten-bevatten-perfect-voor-speciale-gelegenheden-319669
©Pandora

Door de jaren heen verzamelen we sieraden die bij ons passen. Klassieke stukken die we dagelijks dragen wisselen we af met elegantere items die we selecteren voor speciale gelegenheden – zoals een avond uit. En bijna elke sieradenbox bevat wel een stuk dat écht heel uniek is, omdat het doet denken aan een bijzonder moment. Dat kan een waardevol cadeau zijn geweest, of een sieraad dat je zelf kocht ter ere van een mijlpaal. Bevat jouw collectie nog niet zo’n sieraad? Dan zijn de komende maanden, in aanloop naar de feestdagen, ideaal om zo’n ontwerp aan te schaffen. Inspiratie nodig? Kijk bijvoorbeeld af bij topmodel en stijlicoon Agyness Deyn.

Een onmisbaar sieraad in je verzameling

Deyn, die een bron van inspiratie is met haar kenmerkende blonde lokken en ietwat rebelse maar altijd klassieke stijl, is het gezicht van de Holiday Campaign van Pandora. Op de beelden draagt ze sieraden die je ernaar laten verlangen je sieradenverzameling aan te vullen met een zo’n bijzonder ontwerp – een ontwerp dat eenvoudig maar krachtig is.

De campagne van het merk legt de nadruk op de gedachte achter de feestdagen: liefde en verbinding. Dit komt tot uiting in de BE LOVE spirit van het merk, die verder gaat dan het geven van cadeaus en draait om het versterken van de band met de mensen om je heen. De sieraden in deze collectie zijn bedoeld om betekenisvolle momenten te vieren, vast te leggen en te herinneren. Kortom, stukken die perfect zijn om dat ene unieke stuk in jouw sieradenverzameling te worden.

Sieraden voor speciale gelegenheden

Elk sieraad in de collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver, 14 karaats goud en Murano-glas, en is ontworpen om warmte en elegantie uit te stralen. Het merk kiest bewust voor gerecyclede edelmetalen en handbewerking waardoor elk sieraad een duurzame keuze is. Zo draag je dus niet alleen iets moois, maar ook iets unieks én maak je bovendien een bewuste keuze.

Van delicate oorbellen tot een ketting waarmee je een statement maakt: deze collectie is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten – de stukken zijn dus óók geschikt voor je everyday look. Het zijn sieraden die niet zomaar in de la verdwijnen, maar die je wil blijven dragen, ook na de decembermaand.

Benieuwd naar de BE LOVE-collectie? Ontdek de sieraden online of stap binnen in Pandora’s nieuwe winkel op de Kalverstraat 73 in Amsterdam.

Agyness Deyn draagt de perfecte sieraden voor speciale gelegenheden
©Pandora