demi-moore-draagt-de-grootste-cargobroek-die-je-ooit-gezien-hebt-318102
©Getty Images

Geen couturejurk voor Demi Moore tijdens de première van haar nieuwe film The Substance in Londen. De actrice verraste iedereen met een casual (maar ook speelse) look uit de herfst/winter 2024-collectie van Loewe. Een duidelijk geval van opposite attracts: terwijl haar witte blouse en marineblauwe double-breasted blazer chic zijn, is de enorme cargobroek bijzonder casual, wat voor een cool contrast zorgt.

Demi Moore in cargobroek van Loewe

De look maakte al indruk tijdens de show van Loewe. Creative director Jonathan Anderson bracht met zijn collectie een eerbetoon aan de werken van Albert York. De Amerikaanse schilder stond bekend om zijn bescheiden afbeeldingen van idyllische landschappen en bloemstillevens, iets wat ook terug te zien was in de collectie. Demi Moore droeg look nummer 34, een ensemble met harmonieuze contrasten door een getailleerde blazer en blouse te combineren met een ruime cargobroek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De keuze voor de look is wellicht niet toevallig. In het plot van The Substance, de film van Coralie Fargeat die op dit moment in de bioscoop te zien is, wordt Hollywoodactrice Elisabeth Sparkle – gespeeld door Moore – met haar aerobics tv-programma à la Jane Fonda aan de kant geschoven, omdat ze te oud is geworden. Daarom wil ze koste wat het kost haar jeugd terugkrijgen. Ze stuit toevallig op een mysterieuze bezorgdienst, die een substantie aanbiedt om jezelf te klonen in een nieuwe jongere versie. De hoofdpersoon wordt dus geconfronteerd met een dubbele versie van zichzelf: de jongere en de oudere. En zo kunnen we de Loewe-look van Demi Moore ook interpreteren.

De XXL cargobroek is gedurfd en innovatief en staat symbool voor jeugdigheid. Net als de schoenen met daarop kleine radijsjes en kralen. Terwijl de blouse en blazer weer volwassenheid uitstralen. Misschien, heel misschien is de keuze daarom gevallen op deze look. Hoe dan ook, het staat de actrice erg goed.

Look 34 van Loewe herfst/winter 2024
©Gorunway.com

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue IT.