op-zoek-naar-het-perfecte-cadeau-voor-hem-dit-parfum-is-een-frisse-escape-in-een-flacon-319626

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een speciale man in je leven, is een geur altijd een fijne keuze. Geuren roepen emoties op en kunnen daarom een blijvende indruk achterlaten. Parfumeur Quentin Bisch ving met deze parfum het ultieme gevoel van ontsnappen naar de zee in een verfijnde, frisse geur.

Een parfum voor hem

Als we de ideale geur voor hem zouden moeten omschrijven, zouden we zeggen: krachtig maar niet overheersend, fris, subtiel en verrassend. Deze nieuwe geur van Issey Miyake is precies dat: het is een herinnering aan de kust en vat de essentie van de natuur met geurnoten van zeewier, gember en hout. Het zoutige karakter wordt subtiel gecombineerd met aardse ondertonen, waardoor het parfum Le Sel d’Issey verfrissend maar ook warm aanvoelt. Geen zware geur die de kamer vult, maar een parfum die als een natuurlijke bries om je heen blijft hangen.

Een uniek flacon

Ook belangrijk: dat het flesje mooi tussen de verzameling van die speciale man staat en bijna een kunstobject an sich is. Ontworpen door de Japanse ontwerper Tokujin Yoshioka valt de flacon op door zijn eenvoudige, strakke vorm. Ook fijn: de fles is gemaakt van gerecycled glas en navulbaar. Je kiest dus niet alleen voor een lekkere geur en een blikvanger voor in zijn badkamer, maar ook voor duurzaamheid.

Voor de campagne van Le Sel d’Issey legde filmmaker Marcus Tomlinson zoutkristallen vast die in beweging worden gebracht door geluidsgolven. Het resultaat? Prachtige beelden die perfect aansluiten bij de frisse en natuurlijke uitstraling van deze geur. Kortom, dit is misschien wel het perfecte cadeau voor de man die houdt van frisheid en natuurlijke elegantie.

Benieuwd naar dit ultieme najaarsparfum? Je shopt Le Sel d’Issey hier.

parfum flacon omringd door kristallen