Gent kent een rijk culinair landschap. De Belgische stad trekt steeds meer gastronomisch toptalent aan, dus voor een echte fijnproever is de smaakvolle stad the place to be. Van een ruwe rock-’n-rollkeuken tot een met Michelinster bekroond restaurant, dit zijn Vogue’s favoriete restaurants in Gent waar je aan tafel wil.
Restaurants in Gent
Restaurant Publiek
Geweldige smaken en onverwachte combinaties: restaurant Publiek is een hotspot in Gent waar je een culinair hoogtepunt wil beleven. Amper negen maanden na de opening haalde chef Olly Ceulenaere al een Michelinster binnen. Op het menu? Wisselende gerechten met de nadruk op lokale en minder bekende ingrediënten.
Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.
Leuk weetje: 75 procent van de tafels is op voorhand te reserveren, dus je hoeft niet per se weken op een wachtlijst te staan. De overige tafels zijn namelijk op de dag zelf te krijgen. Reserveer een tafel met uitzicht op de keuken waar alles voor je neus wordt klaargemaakt. Bon Appétit!
Restaurant Publiek, Ham 39, Gent
Dit bericht op Instagram bekijken