Tijdens de feestdagen pakken we graag uit met etentjes. Gasten worden uitgenodigd, menu’s worden gemaakt en tafels worden versierd. Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen? Dan kunnen een paar tips en tricks geen kwaad. Julia Khan Anselmo van Feisty Feast deelt hoe je een succesvolle dinnerparty host.
Feisty Feast
Toen Julia Khan Anselmo in 2013 stopte als art consultant, zocht ze naar een zinvol project. Met een passie voor koken en de wil om vrouwen samen te brengen, startte ze Feisty Feast. Hiermee host ze wereldwijd dinner parties om vrouwen in de schijnwerpers te zetten en te vieren. Behalve deze georganiseerde etentjes wordt Julia ook regelmatig ingehuurd om diners voor de coolste modelabels en merken te verzorgen. Zo stond ze in de keuken voor onder anderen Wandler, La Loueme, Gisou, Maha en Anna + Nina.
Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.
Maar je kunt Feisty Feast ook kennen van haar inspirerende Instagramaccount. Van gloss water jelly puddings tot gepocheerde peer met chocoladesaus: de gerechten die Julia post doen niet alleen watertanden, maar zijn ook een lust voor het oog. Dat zit ‘m in het eten zelf, maar ook in de decoratie: kleurrijke gerechten worden geserveerd op klassiek (vintage) servies.
Tijd om de koningin der dinner parties aan haar mouw – of schort – te trekken en te vragen naar tips om zelf een succesvol etentje te hosten.